«Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα γιατί έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό»: Η μαρτυρία νεαρής κοπέλας που ακρωτηριάστηκε μετά από τροχαίο στην Κρήτη (Βίντεο)

“Κάποιοι άνθρωποι όταν οδηγούν δεν καταλαβαίνουν ότι διακινδυνεύουν τη ζωή τους αλλά και τη δικιά μας ζωή”

Τον περασμένο Αύγουστο ύστερα από ένα τροχαίο στην Ελούντα, άλλαξε τελείως η ζωή της Φωτεινής, η μαρτυρία της οποίας για το πώς ακρωτηριάστηκε είναι συγκλονιστική.

«Έκανε προσπέραση στη στροφή και ταυτοχρόνως είχε το κινητό της για να βγάλει τη Σπιναλόγκα και ήρθε στην αντίθετη πλευρά, στη δική μας λωρίδα, κατευθείαν πάνω στο πόδι μου», τόνισε η άτυχη κοπέλα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star.

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω και να το συνειδητοποιήσω πραγματικά όσο και να το παλεύω ότι έχασα το πόδι μου από τροχαίο, δεν είναι εύκολο. Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα γιατί έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό. Έκανε προσπέραση στη στροφή και ταυτοχρόνως είχε το κινητό της για να βγάλει τη Σπιναλόγκα και ήρθε στην αντίθετη πλευρά, στη δική μας λωρίδα, κατευθείαν πάνω στο πόδι μου. Κάποιοι άνθρωποι όταν οδηγούν δεν καταλαβαίνουν ότι διακινδυνεύουν τη ζωή τους αλλά και τη δικιά μας ζωή» λέει η Φωτεινή για τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί